Advertisement

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Lsnfwhdyh3fjwm : Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη:

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Lsnfwhdyh3fjwm : Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη:. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. Ο σεισμός σύμφωνα με την αυτόματη λύση του εθνικού αστεροσκοπείου, είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο ήταν 8 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της γαύδου. Νέος σεισμός τωρα στην κρήτη. Kwnstantinos katakoyzhnos kapoios66.jul 02, 2021 · σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη.

Η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης παράλληλα ενημερώνει και για το νέο κύμα καύσωνα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. Η σεισμική δόνηση έγινε λίγα λεπτά της 10:00 και ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την τετάρτη στην κρήτη.

Seismos Twra Zhmies Sthn Krhth Stis Ayles Twn Sxoleiwn Ma8htes
Seismos Twra Zhmies Sthn Krhth Stis Ayles Twn Sxoleiwn Ma8htes from eretikos.gr
Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Ο σεισμός σύμφωνα με την αυτόματη λύση του εθνικού αστεροσκοπείου, είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο ήταν 8 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της γαύδου. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Jun 14, 2021 · σεισμοσ τωρα: Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 74 χλμ.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της.

Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Jun 14, 2021 · σεισμοσ τωρα: Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ταρακουνήθηκε το ηράκλειο κρήτης από τον σεισμό. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000. Alphafreepress.gr / ελλαδα / σεισμος τωρα κρητη: Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ.

Ο σεισμός σύμφωνα με την αυτόματη λύση του εθνικού αστεροσκοπείου, είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο ήταν 8 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της γαύδου. Ταρακουνήθηκε το ηράκλειο κρήτης από τον σεισμό. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη.

Krhth Seismos 4 2 Rixter Sto Hrakleio
Krhth Seismos 4 2 Rixter Sto Hrakleio from i1.prth.gr
Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός που έγινε στην θαλάσσια περιοχή, 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της άρβης, είχε εστιακό βάθος 51.3 χιλιόμετρα. Ταρακουνήθηκε η κρήτη από ισχυρή. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών και πρόεδρος του τμήματος γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος, κ. Νέα σεισμική δόνηση νότια του ηρακλείου.

Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη.

Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. 866.81 0.35% inews widgets : Νέα σεισμική δόνηση νότια του ηρακλείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την τελική μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 4,2 ρίχτερ. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Νέος σεισμός τωρα στην κρήτη. Με ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες η φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ.

Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. 13 ιουλίου 2021 / 17:11. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο.

Isxyros Seismos Sthn Krhth Cnn Gr
Isxyros Seismos Sthn Krhth Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της. Alphafreepress.gr / ελλαδα / σεισμος τωρα κρητη: Σεισμική δόνηση «ξύπνησε» την κρήτη. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών και πρόεδρος του τμήματος γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος, κ. Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη. Τον αύγουστο στο πιθανότερο σενάριο 4.000 κρούσματα ημερησίως, στο χειρότερο και 6.000. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο.

Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμική δόνηση «ξύπνησε» την κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της παρασκευής. Alphafreepress.gr / ελλαδα / σεισμος τωρα κρητη: Ταρακουνήθηκε το ηράκλειο κρήτης από τον σεισμό. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την τελική μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 4,2 ρίχτερ. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών και πρόεδρος του τμήματος γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος, κ.

Posting Komentar

0 Komentar